Les teves classes de repàs i reforç escolar a Sant Antoni de Vilamajor

MÉS INFORMACIÓ

***Estem fent classes online***

 

Benvinguts a EstudisClass

Som l'Òscar i la Patrícia. Vivim a Sant Antoni de Vilamajor i fem classes de repàs i reforç escolar de primària, ESO i Batxillerat. La Patrícia és Professora de Primària i Diplomada en Magisteri. L'Òscar és Enginyer de Telecomunicacions, Professor de Secundària i Màster en Educació Secundària. Us animem a contactar amb nosaltres i gaudir dels nostres serveis: us farem una proposta personalitzada, a un preu i una qualitat immillorables.

Si estàs buscant les millors classes de repàs i reforç escolar, no esperis més, contacta'ns ara.

Què oferim

Repàs i reforç escolar de Primària

La Patrícia té una llarga experiència com a professora de primària i fent repàs i reforç escolar a primària. Podem ajudar-vos amb totes les matèries, sigui quina sigui la dificultat. Naturalment, també podem ajudar-vos amb l'anglès.

Repàs i reforç escolar d'ESO

L'Òscar porta des de 2001 fent classes de repàs i reforç escolar a l'ESO. També ha treballat a l'Escola Concertada, com a tutor d'ESO, professor de matemàtiques, ciències naturals, tecnologia, català, emprenedoria, informàtica... També fem reforç d'anglès.

Repàs i reforç escolar de Batxillerat

Des de 2001 especialitzats en classes de repàs i reforç escolar de Batxillerat. Totes les especialitats: humanístic, social, científic, tecnològic... També hem preparat a nombrosos alumnes per a les Proves d'Accés a la Universitat (PAU), de totes les assignatures, incloent l'anglès.

Grups molt reduïts i classes personalitzades

Treballem amb grups molt reduïts, de 2-3 alumnes, i fent classes totalment personalitzades. Els nostres alumnes poden fer allò que necessiten, sense límits, i poden treballar qualsevol assignatura en qualsevol moment. És a dir, cada alumne fa un treball completament individual i personal.

Preus econòmics

Creiem en la necessitat de donar el millor servei. Entenem que el preu és una part important d'aquest servei. Per aquest motiu, us proporcionem la millor relació qualitat-preu del mercat. Un preu econòmic per a un servei immillorable.

Experiència

Des de 2001 treballant com a EstudisClass. Som a Vilamajor des del 2010. Al llarg d'aquests anys tant la Patrícia com l'Òscar hem treballat en escoles com a professors i tutors. Hem conegut tot tipus de realitats, i ja hem treballat amb més de 1.000 alumnes fins ara. La nostra experiència, rica i àmplia, és garantia de qualitat.

Preparació per a les proves d'accés a grau mitjà i superior

Si t'has de preparar per a les proves d'accés, nosaltres podem ajudar-te, tant amb la prova d'accés de grau mitjà com la de grau superior. Si tens dificultats per assistir a classes presencials, pots optar per fer aquestes classes online.

Classes online

Molts cops volem formar-nos però la nostra situació personal no ens permet desplaçar-nos per fer classes presencials. Per aquest motiu, us proposem les classes online. Ideals per als qui prepareu les proves d'accés a grau mitjà i superior, per preparar l'accés a la Universitat (majors de 25 anys), o per als qui feu batxillerat.

Coaching educatiu individual

Fem sessions de coaching amb la intenció d'ajudar a l'alumne a millorar, ajudant-lo a trobar les seves fortaleses, reforçar les seves debilitats, i transformant tot allò que el limita i dificulta la seva capacitat de millorar en el camp educatiu, és a dir, en tot el que es refereix a tot tipus d'estudis.

Els nostres serveis

Els nostres serveis són la millor inversió, de present i futur. Les nostres classes porten tota una sèrie de serveis que ens donen un gran valor afegit, i que ens ajuden a aconseguir el nostre objectiu. En definitiva, som molt més que una acadèmia de repàs i reforç escolar. A continuació, uns exemples de preus per dues hores setmanals.

Reforç escolar de primària

Ens interessem per l'evolució de l'alumne constantment, tractant de generar autonomia i autoconfiança. L'adquisició de bons hàbits és un dels punts que més tenim en compte, i també que el nen o la nena pugui adquirir un bon grau de responsabilitat i esforç.

VULL APUNTAR-ME

Ens enfoquem en la preparació i recuperació de les matèries, adaptant-nos al propi material de l'alumne. L'alumne defineix la feina a realitzar a les classes en funció de les seves necessitats: deures, reforços puntuals, resolució de dubtes, avançar matèries...

VULL APUNTAR-ME

Ens enfoquem en la situació inicial de l'alumne, els seus punts forts i els seus punts febles, i analitzem les notes obtingudes. A partir d'aquí dissenyem un Pla d'Acció amb objectius clars. També acompanyem la preparació per a la selectivitat.

VULL APUNTAR-ME
 • Des del primer dia en què el meu fill va començar a EstudisClass, vaig veure canvis positius. El meu fill va canviar d'actitud, va millorar les seves notes i va guanyar més autoestima i confiança. Estic content d'haver près la decisió d'apuntar-lo.

  Joan E.

  Sant Antoni de Vilamajor

 • A la meva filla li encanta anar a EstudisClass. S'estima molt a la Patrícia i amb ella se sent molt a gust. Valora molt haver trobat una professora amb qui se sent entesa, escoltada i recolzada.

  Maria G.

  Sant Pere de Vilamajor

 • El meu fill està encantat amb l'Òscar. Sempre em diu que no entèn com pot ser que una sola persona pugui saber sobre economia, matemàtiques, història, anglès, llengua... Abans d'anar a EstudisClass, tant ell com jo pensàvem que caldria comptar amb varis professors, segons les matèries, i que no trobaríem algú amb coneixements tant diversos i amplis sobre les diferents matèries de Batxillerat.

  Jordi S.

  Llinars del Vallès

 • Recordo com va canviar la nostra vida el dia en què la Patrícia va fer un pla d'estudis per a la meva filla. Ara la veig treballar per ella mateixa, sense haver d'estar-hi jo sempre al damunt, i, a més, la veig fer-ho a gust. Organitzar el temps a casa ha fet que la meva filla rendeixi molt millor i aprofiti millor el seu temps. Fins i tot ara s'ha apuntat a classes d'art, té temps per fer-ho!

  Ana P.

  Cardedeu

Posa't en contacte amb nosaltres

Contacta'ns per telefon, WhatsApp o e-mail. Parla'ns del teu problema i nosaltres et proposarem una solució. Estem a la teva disposició.

Telèfon i WhatsApp

652 344 636

93 845 23 47

Adreça

Carrer Lleida, 11, Sant Antoni de Vilamajor (darrere de la piscina municipal) BARCELONA
Mapa

Correu electrònic

oscaripatricia@repasvilamajor.cat